Pakize Şirin Şen Kızılay Anaokulu
YEŞİLYURT MAH. HAFIZ BAYRAM SK. PAKİZE ŞİRİN ŞEN KIZILAY ANA OKULU SİTESİ NO 1/1 BAŞİSKELE / KOCAELİ

VİZYON

Pakize Şirin Şen Kızılay Anaokulu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, doğadan ilham alan, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aileler ile olan işbirliği ile çocuklarımızı çağdaş bir birey olarak yetiştirmektir.Bu vesile ile hedefimiz; Sosyal becerileri gelişmiş, özgüvenli, varlığa karşı sevgiyle alaka duyan, dil becerisi ve ifade zenginliği kazanmış, özdenetimli, çevre duyarlılığına sahip, milli-manevi değerlerine bağlı ve bunların yanısıra akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmektir. Bu vizyon çerçevesinde okulumuzun tüm üyeleri ile birlikte mutlu ve pozitif bir okul kültürü oluşturmayı kendimize vizyon edinmekteyiz.

MİSYON

Çocukların gelişim dönemlerini, ihtiyaçlarını, ilgi ve yeteneklerini dikkate alarak; bilimsel düşünceyi teşvik eden, araştıran, tasarlayan, üreten, Atatürk ilke ve inkılaplarının özünü benimsemiş, çağdaş ve ilkeli tutum sergileyen eğitim kadromuzla çocuklarımızın hayatına olumlu dokunuşlar yapmak; geleceğe hazır, mutlu, sağlıklı, başarılı, özgüvenli, kendisini seven, çevresiyle barışık, paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip, öğrenmeye açık, kültürel ve ahlaki değerlere sahip, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.

İKİLİ

KALOLİFER

7 KM

AŞAĞI YUVACIK YEŞİLYURT MAHALLESİ